Ny projektledare för Agroväst Gröna Möten

28 januari, 2022

I början av januari 2022 gick Lisa Stridh in i rollen som projektledare för Agroväst Gröna Möten efter Ulrika Åkesson som gått vidare mot nya utmaningar. Lisa är kommunikationsvetare i grunden och har jobbat som kommunikationsansvarig på utvecklingsbolaget IDC West Sweden AB under de senaste fem åren.

Med sig har hon erfarenhet av såväl utvecklingsprojekt som evenemangsplanering och hon kommer även jobba med kommunikationsstrategiska frågor för Agroväst Livsmedel AB.

- Det känns fantastiskt roligt att vara på plats och igång! Gröna Möten är en imponerande kommunikationsplattform som under flera år vuxit och etablerat sig som en viktig del när det gäller kunskapsförmedling till lantbrukare och andra intressenter inom de gröna näringarna. Projektteamet har en nära dialog med målgruppen i hela Västsverige och en stor samlad kunskap och erfarenhet. Det ger stabilitet i projektet och vårt erbjudande av trygga möten för deltagarna, vilket är jättebra nu när jag kliver in som ny i rollen, säger Lisa.

Berätta vad du vill veta mer om
Att jobba utifrån behoven inom de gröna näringarna är en ledstjärna för Gröna Möten. Teamet lyssnar alltid efter vad kvinnor och män som driver företag, är anställda eller på annat sätt jobbar inom de gröna näringarna vill veta mer om. Projektsamordnarna är aldrig mer än ett samtal bort, så hör gärna av dig och berätta!

Har du kunskap att förmedla?
Detsamma gäller dig som verkar inom ett företag eller någon annan aktör som möjliggör tillväxt och konkurrenskraft inom de gröna näringarna. Gröna Mötens roll är att presentera den senaste forskningen och nya trender till lantbrukare och företagare inom de gröna näringarna så all input är välkommen.

- Jag har mycket att lära om de gröna näringarna och många kontakter att knyta inom branschen så jag välkomnar varmt alla som på något sätt vill samverka genom Gröna Möten att ta kontakt. Vårt uppdrag är att skapa relationer och erbjuda en naturlig mötesplats inom de gröna näringarna i Västra Götaland och Halland, avslutar Lisa.

Har du idéer om samverkan, hör av dig till någon i teamet:

Nyhetsarkiv

Verksamheten Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom:
Gröna Möten Sjuhärad
Verksamheten i Gröna Möten  Sjuhärad möjliggörs genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 234, 532 23 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram