KCF utvecklar framtidens företagsledning

3 februari, 2017

27 februari hålls ett intressant seminarium i Skara i ämnet företagsledning. Det arrangeras av SLU, Kompetenscentrum företagsledning (KCF). Seminariet är på turné på flera orter i Sverige och i slutet av februari är det alltså dags för Skara att få ta del av den senaste forskningen inom ämnet. Vi får möta Nina Lind, doktor i psykologi, som just nu forskar inom fältet för beslutsfattande och management. Hon har ett särskilt fokus på mjölkbönders beslutsfattande kopplat till djurhälsa.

I Skara möter vi också Åsa och Thomas Orrenius som driver företag inom växtodling, nötkötts- och äggproduktion på Alvastra Kungsgård. De delar med sig av sina erfarenheter av att ha utvecklat sitt företag.

KCF presenterar "de fem pelarna" inom företagsledning, nämligen marknad, ekonomistyrning, ledarskap, produktion och strategiutveckling. Under seminariet förklaras pelarnas betydelse och hur du gör en företagsscanning där du kan se din kompetensstatus.

Läs mer på:  www.slu.se/kcf

Se också gärna den inspirerande filmen nedan

 

Ulrika Åkesson, Agroväst

 

Nyhetsarkiv

Gröna Möten
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggörs 20230501-20260430 genom:
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggjordes 20200701-20230430 genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 63, 532 21 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram