Upplev den digitala revolutionen!

1 juni, 2018

Res med SmartAgri till Eurotier

Den sjunde februari 2018 var startskottet för den nya innovationssatsningen SmartAgri. Agroväst Livsmedel, Gothia Innovation och RISE har fått i uppdrag av Västra Götalandsregionen och Tillväxtverket att hjälpa teknik- och livsmedelsföretag med koppling till Västra Götaland och Halland att se möjligheterna, anpassa sig och klara konkurrensen i det DIGITALA TEKNIKSPRÅNGET som sker JUST NU!

“Det är viktigt att få inspiration och ta del av det som händer internationellt, utvecklingen går otroligt snabbt, även inom lantbruksnäringen”, menar projektledare Ove Konradsson.
En av de viktiga arenor när det kommer till teknikutveckling inom den europeiska lantbruksnäringen är Eurotier, världsledande mässa inom animalieproduktion. SmartAgri arrangerar en resa till mässan 13-15 november 2018. “Vårt uppdrag är att stötta utvecklingen framför allt vad gäller digitaliseringsteknik inom lantbruket. Vi vill på detta sätt göra det bekvämt för de företagare som är intresserade av att besöka mässan.” I paketet ingår förutom flyg, hotell, transfer även erfaren reseledning med bred erfarenhet från både lantbruk och digital teknik. Reseupplägget har satts samman av Equi tours, ett reseföretag med lång erfarenhet av lantbruksresor.

                     

Läs mer om upplägget och hur du anmäler dig här >>>

 

Ulrika Åkesson, Agroväst

 

 

Nyhetsarkiv

Gröna Möten
Agroväst Gröna Möten möjliggörs 20230501-20260430 genom:
Verksamheten Agroväst Gröna Möten möjliggjordes 20200701-20230430 genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 234, 532 23 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram