Tack för att ni besökte oss under Nuntorpsdagarna

9 juni, 2024
Nuntorpsdagarna 18-18 maj

Den 18-19 maj deltog vi på Nuntorpsdagarna i Brålanda. Vi berättade om vår verksamhet, de evenemang som är på gång inom Gröna Möten framöver och om innovationshuben SmartAgri.

Agroväst fanns även representerade genom projektet ROLIS - Robust livsmedelsförsörjning genom samverkan där Sofie Skalstad, Grästorps kommun, höll ställningarna.

Det vartvå dagar fyllda med spännande aktiviteter för alla, från studenter på naturbruksskolan till lantbrukare och företag inom lantbruk och grön näring. På plats är företag, organisationer och föreningar som är verksamma i Fyrbodal med omnejd.

Nuntorp Gård firar 80 år och programmet är fullspäckat med aktiviteter för såväl stora som små. Mat- och hantverksmarknad, utställning av veterantraktorer, maskinvisning, tipspromenad för barn, ponnyridning, tunnbrödsbakning, tramptraktorer, uppvisning av brandbil, rasfjäderfäutställning, fåruppvisning, öppet hus på Nuntorpsgymnasiet, filmvisning Nuntorp Gård 80 år, hoppborg, caféservering med mera. Du kan också åka med i "Oxen Skalmans" vagn. Oxen är av rasen Svensk rödbrokig boskap och väger hela 1 500 kg.

Under dagarna kan du ta del av alla de insatser som görs på landsbygden för ett mer hållbart samhälle.

Ett stort tack till Nuntorp Gård och Gröna Klustret Nuntorp för väl anordnat evenemang!

Nyhetsarkiv

Gröna Möten
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggörs 20230501-20260430 genom:
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggjordes 20200701-20230430 genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 63, 532 21 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram