Skydda dig och andra från smittspridning

13 mars, 2020

Gröna Möten har en beredskapsplan och vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om smittspridningsläget gällande corona-viruset. Folkhälsomyndigheten bedömer under fredagen att risken för samhällssmitta av covid-19 är mycket hög. Det innebär att alla som är sjuka i förkylning eller influensaliknande symptom ska vara hemma för att inte riskera att sprida smitta vidare till andra. Rekommendationen är att man stannar hemma två dygn efter man tillfrisknat. Som ett led i att bromsa smittspridning i samhället har Folkhälsomyndigheten föreslagit, och regeringen fattat beslut om, att allmänna sammankomster med över 500 personer inte ska hållas tills vidare.

Agroväst, som driver Gröna Möten, kommer att följa Folkmyndighetens råd och följer utvecklingen. Med hänvisning till detta, just nu, så genomförs våra evenemang som planerat. “Vi har lagt upp tips på hur du undviker smitta baserat på Folkhälsomyndighetens information. Varje deltagare som anmäler sig till våra evenemang får extra och kontinuerligt uppdaterad information i samband med bokningsbekräftelse”, säger projektledare Ulrika Åkesson. “För våra evenemang ingår oftast någon typ av servering. Vi har kontakt med våra underleverantörer och säkerställer att det finns beredskapsplan och uppdaterade rutiner gällande hygien och smittspridningsåtgärder”.

Här är länk till Agroväst information om corona-viruset >>>.

Nyhetsarkiv

Gröna Möten
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggörs 20230501-20260430 genom:
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggjordes 20200701-20230430 genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 63, 532 21 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram