Öka din lönsamhet genom vidareförädling

4 april, 2017

I Skara anordnas en utbildning för dig som är lantbrukare eller trädgårdsföretagare och som önskar utveckla verksamheten genom att vidareförädla råvaror. Utbildningen vänder sig till de inom lantbruk/trädgård som inte har varit inriktad på vidareförädling tidigare.
Utbildningen löper över två dagar, 22-23 maj, och bygger på både teori och praktiskt exempel för att deltagarna enkelt ska kunna koppla till den egna verksamheten.

Ett upplägg med bredd
I upplägget ingår bland annat marknadsanalys- och marknadsföringsmetoder samt process- och produktutvecklingsteknik. Syftet är att deltagarna efter utbildningen har förståelse för hur olika strategiska och tekniska val ger en kortare värdekedja som öppnar möjligheter till lantbrukets långsiktiga lönsamhet.

Kursledare med lång erfarehet
Utbildningen anordnas av RISE Research Institutes of Sweden. Kursledarna är Roger Uddståhl, lantmästare och verksam på RISE enhet för Jordbruk och Livsmedel och Ove Karlsson, agronom och arbetar på SLU. Värd för utbildningen i Skara är Agroväst Livsmedel, Green Tech Park.

Sista anmälningsdag är 2 maj 2017. Kostnaden för utbildningen är 1500:- och då ingår kursdokumentation, kursintyg och förtäring. Läs mer och anmäl dig här:
http://www.sp.se/sv/training/Sidor/Kortarelivsmedelskedjailantbruket,Skara.aspx?refresh=true

Nyhetsarkiv

Gröna Möten
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggörs 20230501-20260430 genom:
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggjordes 20200701-20230430 genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 63, 532 21 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram