Digitalisering av köttkedjan

13 maj, 2019

Var med och diskutera hur en digitaliserad köttkedja praktiskt skulle kunna fungera i Sverige. Aktörer längs hela köttkedjan bjuds in att delta, alltifrån lantbrukare, slakterier, teknikföretag och kötthandel är välkomna.

“Vi hoppas såklart på många intresserade deltagare där vi tillsammans fokuserar på möjligheterna i den nya digitala tekniken som i slutändan gör att bonden får rätt betalning för den kvalitet som levereras och att det även bidrar till transparens ända till konsumenten”, säger Ulrika Åkesson från Agroväst som leder projektet Efterfrågedriven innovation för högre kvalitet på nöt- och lammkött.

Klicka här för att läsa programmet i pdf-format >>>

Klicka här för att anmäla dig senast idag 13 maj >>>

Workshopen genomförs av RISE och sker inom ramen för Interreg Öresund-Kattegatt-Skagerrakprojektet som har målsättningen att skapa bättre förutsättningar för nöt- och lammköttsproducenter och det vidareförädlande ledet att möta efterfrågan ifrån olika kundgrupper avseende ätkvalitet och etisk kvalitet och därigenom stärka sin konkurrenskraft såväl nationellt som internationellt. 
Läs mer om projektet som helhet här >>>

Ulrika Åkesson, Agroväst Livsmedel

Nyhetsarkiv

Agroväst Gröna Möten Västra Götaland och Halland
Verksamheten i Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom:

Gröna Möten Sjuhärad
Verksamheten i Gröna Möten Sjuhärad möjliggörs genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 234, 532 23 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram