Smart Agri ger praktiskt stöd

5 december, 2018

Under året har Agroväst med sin långa erfarenhet av att hitta goda samverkansformer och finansieringslösningar kunnat ge konkret stöd till flera viktiga innovationer för lantbruket. ”Smart Agri har under året växt till en viktig mötesplats där vi hjälpt duktiga innovatörer att förädla sina idéer. Inom Agroväst kan vi ge stöd för att finna finansieringslösningar som ger en god skjuts framåt för företagare som vill satsa på de gröna näringarna”, säger Kristina Anderback, Agroväst.
Läs mer som Smart Agri här >>> (du dirigeras om till ny webbplats i nytt webbfönster).

 

Agroväst stärks som innovationskluster

I ett nytt Horizon 2020 projekt är Agroväst utsedd att vara den svenska hubben för digitala innovationer riktat till lantbruket. Agroväst kommer i det arbetet ge stöd till ett antal utvecklingsprojekt som utvecklar och implementerar ny teknik för lantbruket. ”Parallellt kommer vi inom Agroväst att vässa oss som innovationskluster genom medverkan i ett nätverk av klusterorganisationer i Sverige. S3-piloten är en satsning som Tillväxtverket gör för utvalda klusterorganisationer i syfte att stärka klusterledarrollen. Detta är en viktig satsning för Agroväst”, förklarar Agroväst VD, Mats Emilson. ”Nu rustar vi oss för ytterligare intressanta satsningar framåt”.

GOD JUL ÖNSKAR VI PÅ AGROVÄST!

Nyhetsarkiv

Gröna Möten
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggörs 20230501-20260430 genom:
Konceptet Agroväst Gröna möten möjliggjordes 20200701-20230430 genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 63, 532 21 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram