För den ko- och mjölkintresserade!

10 september, 2016

KSLA, Margareta Emanuelson (VH-fak), Anders Herlin (SLU Alnarp) och Stefan Gunnarsson, SLU Skara, är tillsammans med Annika Hansson Växa i Halland, Huibert på Delaval m.fl. med i ett Horizon 2020-projekt om Precisionsteknik i mjölkbesättningar.

I korthet: Data Driven Dairy Decision For Farmers (4D4F) syftar till att utveckla ett nätverk för mjölkbönder, mejeriteknikleverantörer, dataföretag, mejeri, rådgivare, veterinärer och forskare för att förbättra beslutsfattandet på mjölkgårdar baserat på data som genereras av sensorer. Vilka utmaningar du möter när du använder sensorer i mjölkgård?
Vi vill veta vad du tycker om. Det är därför vi har skapat en undersökning där man kan tala om för oss vilka ämnen vi bör ta i 4D4F projektet. Registrera dig nu och gör din röst räknas!

Om ni går in på hemsidan http://4d4f.eu/ kan ni registrera er och gå in i det europeiska nätverk som nu håller på att byggas upp inom projektet.

Nyhetsarkiv

Agroväst Gröna Möten Västra Götaland och Halland
Verksamheten i Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom:

Gröna Möten Sjuhärad
Verksamheten i Gröna Möten Sjuhärad möjliggörs genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 234, 532 23 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram