Aktiviteter under Smedjeveckan

20 september, 2016

På tisdag den 27 september inleds årets smedjevecka på SLU i Skara med Sveriges första Green Care konferens.
Green Care är ett samlingsbegrepp för ämnet hur man ökar människors livskvalitet genom vistelse i gröna miljöer. Verksamheten kan delas in i fyra områden, djur, natur, lantgård och trädgård. Konferensen vänder sig till forskare, kommuner, arbetsförmedlingar, försäkringskassor, vårdsektorn och företagare.

Under tisdagen arrangeras även ett Seminarium om precisionsodling. "Hur skapar vi mer integrerade och precisions-inriktade åtgärder mot ogräs och växtskadegörare?" Målgruppen för seminariet är; säljare, konsulenter, rådgivare och forskare inom Växtskydds- och ogräsbranschen i Sverige.

Onsdag och torsdag arrangerar SLU hearings om framtidssatsningarna som sker tillsammans med Västra Götalands regionen, varav ett pass på torsdag förmiddag, är öppet för allmänheten "SLU i Skara, idag och i framtiden". Veckan avslutas med "Jämställdhet och mångfald som utvecklingsfaktor". Seminarium och workshop under ledning av Kicki Borhammar,EDCS. Seminariet ingår i projektet Livsviktigt, ett kompetensprojekt för livsmedelsbranschen. Deltagare där har förtur till seminariet, men anmälan är öppen för alla.
För mer information och anmälan se http://www.slu.se/smedjeveckan

Nyhetsarkiv

Gröna Möten
Agroväst Gröna Möten möjliggörs 20230501-20260430 genom:
Verksamheten Agroväst Gröna Möten möjliggjordes 20200701-20230430 genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 234, 532 23 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram