MED FOKUS PÅ SVENSKA NYA PROTEINGRÖDOR
Välkommen på en digital kunskapsträff på temat förädling av svenska proteingrödor. Här får du chans att öka din kunskap om vad som just nu händer i förädlingsledet och hur man kan lyckas med en ny produkt – och få ut den på marknaden.
Målgrupp
Evenemanget vänder sig främst till lantbrukare och personer inom primärproduktion. De inbjudna talarna är representanter från förädlingsledet i livsmedelskedjan som delar med sig av vad som är på gång kring svenska gröna proteiner både nationellt och regionalt.
Om evenemanget
Rätt från Slätt arrangerar tillsammans med Gröna Möten och Naturbruksförvaltningen i Västra Götaland. Inför evenemanget sänds aktuell information och länk till mötet ut till den e-post du anger vid anmälan. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se, 0761078173. Anmäl dig i formuläret nedan senast måndag 21 mars. Varmt välkommen!
13.00 Arrangörer hälsar välkommen
Vad säger förädlingsledet?
LANTMÄNNEN om nya planer och satsningar. Margaretha Månsson, Forskning och utveckling, om projektet "Från parcell till industri".
Resonemang kring lansering, segmentering och marknadsföring av en produkt mot Foodservice
SMAKRIKET delar sina erfarenheter. Mattias Dernelid, produktchef.
Exempel på företag som lyckats marknadsföra nischprodukt
LUPINTA berättar om sin företagsresa i med och motgång. Alexandra Silén, COO.
15.00 Avslut
Bokningen är stängd för detta evenemang.