Trygga träffar - om Covid-19

Gröna Möten arrangerar evenemang lokalt i Västra Götaland och Halland. Vi följer hela tiden utvecklingen gällande Covid-19 och i vårt arbete ingår att alltid genomföra riskbedömning i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendation. Genomförbarhet och upplägg värderas utifrån lokala förutsättningar vid varje enskilt evenemang. Allt för att du ska känna dig trygg att komma till våra lokala träffar. Anmälda deltagare får ett email  inför varje evenemang där vi påminner om det personliga ansvaret och vi ger en uppdatering om vad som gäller vid varje tillfälle. Lokal samordnare finns till för dig i Fyrbodal, Halland, Skaraborg och Sjuhärad. Hör gärna av dig om du önskar veta mer om ett enskilt evenemang. Du hittar våra kontaktuppgifter här >>>

Vi är medvetna om att förändringar kan ske snabbt, vilket medför att justeringar i upplägg kan ske med kort varsel. Vi har i dagsläget inte möjlighet att erbjuda alla evenemang digitalt utan använder digitala lösningar vid utvalda tillfällen där vi ser att dessa fyller ett värde för det enskilda evenemanget.

Håll avstånd och ta personligt ansvar

(ur Folkhälsomyndighetens information; uppdaterad 2020-10-28)

  • Stanna hemma även om du bara känner dig lite förkyld.
  • Har du nytillkomna symptom på covid-19 som inte går över inom ett dygn bör du kontakta 1177 för att se vad som gäller i den region där du bor för att lämna prov för covid-19, förutsatt att symtomen inte kan förklaras av andra sannolika orsaker så som känd allergi, migrän eller spänningshuvudvärk.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten, i minst 20 sekunder.
  • Håll en armlängds avstånd till andra både inomhus och utomhus.
  • Om det är möjligt, färdas på ett annat sätt än med allmänna färdmedel eller kollektivtrafiken, till exempel gå eller cykla.
  • Välj ett färdmedel där du kan boka plats eller ett där du kan undvika trängsel.
  • Håll avstånd till andra på bussen, tunnelbanan, spårvagnen och andra allmänna färdmedel.
  • Undvik att delta i större sociala sammanhang som fester, begravningar, dop, kalas eller bröllop. När det gäller begravningar har Svenska kyrkan och Myndigheten för stöd till trossamfund information om hur dessa kan genomföras för att förhindra smitta av covid-19.
  • Håll avstånd till andra på idrottsplatser, badhus och gym och undvik att byta om i allmänna omklädningsrum.

Agroväst Gröna Möten Västra Götaland och Halland
Verksamheten i Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom:

Gröna Möten Sjuhärad
Verksamheten i Gröna Möten Sjuhärad möjliggörs genom:
info@gronamoten.se
Besöks-/ Leveransadress: 
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, 532 31 SKARA

Postadress: 
Box 234, 532 23 SKARA
© 2020 Gröna Möten. Webbplatsen är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram