FÖREDRAG OM PRODUKTTILLÄMPNING AV GRÖNSKÖRDAD BÖNA
För att få fram en smaklig och konkurrenskraftig produkt behöver man tänka kvalitet genom hela förädlingsprocessen. Just nu görs en gemensam satsning från jord till bord för att skapa goda förutsättningar för en ökad produktion av åkerböna i Skaraborg-Fyrbodalsområdet. Lyssna till experter som fokuserar på hur vi optimerar förädling och tillagning av åkerbönan.
Detta är ett samarrangemang med Gröna Klustret Nuntorp och Vänersborgs kommun och görs inom ramen för Hållbarhetsveckan i Vänersborg.
Dialogsamtal kring förädling och tillagning:
Tomas Johansson, RISE
Anna Johansson / Bistro & skafferi, Nuntorps Gård
Agroväst Gröna Möten följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och säkerställer att evenemanget genomförs på ett tryggt sätt. Alla deltagare får aktuell information inför evenemanget. Viktigt att du anmäler dig nedan senast 14 oktober 2021.
Bokningen är stängd för detta evenemang.